Φοιτητικά διαμερίσματα στην Αθήνα

Φοιτητικά διαμερίσματα στην Αθήνα

Πρωτοετής στην Αθήνα και ψάχνεις διαμέρισμα;

Για να έχεις ένα άγχος λιγότερο ανάθεσε την εύρεση του φοιτητικού σου σπιτιού στη GREEN Estate!

Μην ξεχνάς πως μπορείς να κάνεις αίτηση για το πρόγραμμα δανείων «Σπίτι μου», το οποίο αφορά στη χορήγηση χαμηλότοκων ή άτοκων στεγαστικών δανείων προς νέους/νέες και νέα ζευγάρια, ηλικίας από είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών, για αγορά πρώτης κατοικίας.

Τα δάνεια χορηγούνται μέσω των συνεργαζόμενων Τραπεζών και η αίτηση υποβάλλεται σε Τράπεζα της επιλογής του δανειολήπτη.

Ζωγράφου

Η περιοχή με τις περισσότερες σχολές, με Πολυτεχνειούπολη και Πανεπιστημιούπολη εντός των συνόρων της, χωρίς να είναι αποκομμένη από το κέντρο της Αθήνας. Διαθέτει συγκοινωνία, αγορά και πάρκα.

Διαμέρισμα στου Ζωγράφου – 94 τ.μ.

https://green-estate.gr/properties/pros-polisi-diamerisma-stou-zografou-6

Αμπελόκηποι

Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται βορειοανατολικά του κέντρου της πόλης και είναι συγκοινωνιακώς από τα πιο κομβικά σημεία των Αθηνών. Εξυπηρετείται από την Γραμμή 3 του μετρό και συγκεκριμένα από τους σταθμούς Αμπελόκηποι και Πανόρμου και είναι έδρα του ιστορικού αθλητικού ομίλου Παναθηναϊκού.

Διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους – 52 τ.μ.

https://green-estate.gr/properties/pros-polisi-diamerisma-stous-abelokipous-4

Εξάρχεια – Νεάπολη

Η περιοχή βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας και γι’ αυτό εκ των πραγμάτων συγκεντρώνει πολλές και ποικίλες επιτελικές δραστηριότητες της πρωτεύουσας – γραφεία και δημόσια κτήρια, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Αρχαιολογικό Μουσείο – παράλληλα όμως, δεν στερείται πράσινων χώρων λόγω της ύπαρξης των λόφων και της προστατευμένης φυσικής διαμόρφωσης – ειδικά στην περιοχή της Νεάπολης.

Διαμέρισμα στη Νεάπολη – 52 τ.μ.

https://green-estate.gr/properties/pros-polisi-diamerisma-sti-neapoli-exarcheion

Δες τη συνεχώς ανανεομένη λίστα φοιτητικών διαμερισμάτων:

https://green-estate.gr/properties?category=katoikia&flags%5B0%5D=180140